Tanqueray London Dry Gin
タンカレーを使ったジンリッキーを、レシピと共にご紹介
タンカレーは1830年にロンドンで生まれ、現在も世界中の多くのバーテンダーが愛用
昨今のクラフトジンブームで高価格が当たり前の中、供給の安定性、コストパフォーマンスを支持
ジェニパーベリー、アンジェリカ、
コリアンダー、リコリスで香り付け
創業者のチャールズ·タンカレーの家は、聖職者で掟に背いてジンを作ったという言われも
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Tanqueray was born in London in 1830 and is still used by many bartenders around the world.
While high prices are the norm in the recent craft gin boom, the stability of supply and cost performance are outstanding.
Jeniper berry, angelica, and
Aromatized with coriander and licorice
The founder Charles Tanqueray’s family was a clergyman who allegedly disobeyed the law and made gin.
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WhiskyBar b.a.c
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