広島で出会ったお酒。ジャパニーズGin やるなあと。ドライジンながらのこの甘味。柑橘系の柚子に、檜に、牡蠣殻の香味。
ほのかな桜の甘味。広島産ジュニパーペリーにこだわってるんですって。
ボタニカル!
桜尾蒸留所のシングルモルトも気になるけども^ ^
桜尾ドライジンはしばらくレッドコーナーで飲めちゃうかと〜^ ^
ぜひ飲んでみてね。
チャンネル登録も宜しくお願いします!
Gin I met in Hiroshima. Japanese Gin I think so very nice!This sweetness comes from dry gin. Flavors of citrus yuzu, cypress, and oyster shell.
Subtle sweetness of cherry blossoms. They are particular about juniper perry grown in Hiroshima.
Botanical!
I think I’ll be able to drink Sakurao Dry Gin at the Red Corner for a while~ ^ ^
Please Try drinking!
#gin
#桜尾
#広島
#bar
#red
#corner
#日本のジン
#japanesegin
Comments